Image1

Drielseweg 46a
5321 NC Hedel
Tel: 073-5991750
Fax: 073-5994239
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

YouTube

Twitter

Facebook

 

De vacuüm unit bestaat uit een vacuümpomp welke wordt aangedreven door een benzine, diesel of hydraulische motor. De vacuüm unit worden geleverd met een capaciteit van 40m3 of 100m3

De vacuüm unit zuigt door middel van een schottenpomp de lucht vacuüm. Voordeel van de schottenpomp is dat deze een vaste opbrengst heeft, bedrijfzeker is en geruisarm.

De benzine aangedreven unit wordt aangedreven door een kawasaki motor, die middels een V-riem de pomp aan drijft. Deze unit wordt middels een startkoord handmatig gestart. Door middel van de palletsteek is het mogelijk om de vacuümunit aan een shovel of heftruck te monteren.


Benzine unit 40 m3/h weegt 120 kg
Hydraulische unit 40 m3/h weegt 50 kg
Hydraulische unit 100 m3/h weegt 75 kg
Alle units zijn uitgerust met een Busch schotten vacuüm pomp.

De vacuümpomp wordt door middel van een vacuümslang verbonden met een of meerdere zuignappen, die aan het te tillen object worden vast gezogen. Hierdoor is het mogelijk om o.a. trottoirbanden, RWS banden, stelconplaten, inritblokken of tegels te leggen.

Voor de verhuur word de unit achter in een frame aan bijv. de Knikmops gehangen. De hijsogen boven en onder zorgen er voor dat de vacuümunit makkelijk aan een kraan kan hangen.Door middel van de aparte aandrijving van de benzine unit is deze makkelijk uit te wisselen tussen verschillende machines.

De 11-en de 12-tegelnap is een nap waarmee 11/12 tegels 30 x 30 in half steensverband tegelijk gelicht en / of gelegd kunnen worden.

De nap op foto 1 is aan 4 zijden voorzien van slaglijsten zodat een juiste opsluiting van de tegels verzekerd is. De nap op foto 2 is niet voorzien van slaglijsten en wordt veelal gebruikt bij uitbreekwerkzaamheden.

De tegelnap moet gebruikt worden in combinatie met een vacuümunit + rotator, en mogelijk een uitschuifbare arm. Dit is nodig als de nap aan een Knikmops gemonteerd word.

Powered by Entreeding.com