Image1

Drielseweg 46a
5321 NC Hedel
Tel: 073-5991750
Fax: 073-5994239
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

YouTube

Twitter

Facebook

 

De Stoneslider is een zeer snelle machine waarbij de stenen vanuit een tafelvorm gemakkelijk in een verband kunnen worden gebracht. De machine verwerkt gebruikte en nieuwe stenen. De stenen worden op een “stapeltafel” in een koker geplaatst. De machine schuift de stenen in keperverband in rijweg of keperverband onder 45 graden/ elleboogverband.

Degene die de stenen verwerken op de stapeltafel staan op een op hoogte verstelbaar plateau zodat op elk gewenste hoogte gewerkt kan worden. De koker is zo gecreëerd dat er een buffer ontstaat en de machine door kan blijven draaien.

Klik hier voor de afmetingen van de Stoneslider.

Na een aantal demo modellen is er nu een eind gekomen aan het pionieren, de definitieve versie van de MHM is nu te verkrijgen. Zo zijn er ten opzichte van vorige modellen nog wel wat veranderingen doorgevoerd. Met als belangrijkste verandering de trekboom en de geremde assen. De Stoneslider heeft hierdoor een totaal ander chassis gekregen.

Daarnaast is de Stoneslider voorzien van wegverlichting ( afneembaar/inklapbaar tijdens het werk om beschadiging te vermijden ) en werkverlichting. De stapeltafel is voorzien van kunstof matten om het werkgeluid zo ver mogelijk te drukken.

De Stoneslider wordt aangedreven door een 2 cilinder Hatz dieselmotor van het type D42Z. Zijn totaal gewicht komt op 2150 kilo waardoor hij nog prima te transporteren is.

Powered by Entreeding.com